torstai 13. lokakuuta 2011

Testing testing

Pallopää (kuten Pippuri kutsuu pääkalloja ja luurankoja) testipaita on valmis. Ihan kiva se on, ja kaava on ihan OK. Lantiolle pitänee lisätä hiukan väljyyttä kun merinovillasta ompelee, ei ole kivaa jos paidasta tulee ihan makkarankuori, alla on kuitenkin vähintään t-paita. T-paidan pääntie ei onnistunut ihan nappiin, saa nähdä millainen se on pesun jälkeen, vieläkö pitää kertaalleen purkaa ja tehdä uusiksi.
 Pallopääpaidan trikoo on ostettu Lieksasta Pielisen kangas ja askartelusta pari vuotta sitten. Kangas on ohutta, erittäin laskeutuvaa trikoota, muistaakseni puuvillaa ja lycraa , mutta en ole ihan varma enää. Olisin tarkistanut materiaalit viime kesänä kun siellä vierailin uudestaan, mutta kangasta ei enää ollut. Joku muukin oli siitä tykännyt :)  Yleensä en osta tällaista trikoota, en pidä siitä kuinka se laskeutuu ihoa nuollen, mutta pääkallojen vuoksi oli pakko luopua tästä periaatteesta. Harvoin törmää pääkallokuosiin jota voisi itse kuvitella käyttävänsä, usein pääkallot ovat todella rujoja ja rumia. Nämäkin ovat sillä ja rajalla. Huomenna sitten pääkallopaidassa konttorille, katsotaan millaisia kommentteja ne kirvoittavat työkavereilta.

Kaava Ottobredesign Woman 5/2010 Nora neulospusero. Kaavaa taas muokattu pidemmäksi ja hihat on lyhyet koska trikoo ei riittänyt pitkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti